FESTA MAJOR de Llerona 2017: wow, quina festa

PROGRAMA FESTA MAJOR DE LLERONA 2017 (PDF, 1,1 Mb)

Veïns i veïnes, amics i amigues, voluntaris i voluntàries,
Un any més tornem a ser entre vosaltres per celebrar una de les festes més importants que tenim al nostre poble, una d’aquelles festes en la que totes les entitats hem estat treballant, reunint-nos i dialogant, per posar-nos plegats a tirar endavant aquest programa, que ens fa tanta il·lusió presentar-vos i compartir amb vosaltres.
Tot plegat perquè pugueu gaudir durant uns dies d’una de les trobades més especials del poble de Llerona.
En aquest programa hi ha totes les propostes i idees que han anat agafant forma per tal que pugueu passar una bona estona. Tots, menuts, famílies, joves, adults i gent gran, de ben segur hi trobareu activitats que us engrescaran a sortir de casa: actes culturals, esportius, events socials i divertides actuacions que, esperem, no us deixin indiferents.
L’Associació Festes Laurona es posa cada any al servei del poble, per coordinar els actes i aplegar entitats i esforços, preparant aquesta Festa Major.
Aquesta feina no seria possible sense la tasca entregada, al llarg de tot l’any, de tots vosaltres, els voluntaris i voluntàries que doneu vida al teixit associatiu de Llerona, perquè només d’aquesta forma podem unir i sumar esforços!!
Serveixi aquesta pàgina per agrair la feina desinteressada que feu el voluntariat i les associacions. Hem fet molta feina i ens en queda molta per fer, perquè aquesta sigui la gran Festa Major de Llerona 2017!
Us animem a sortir, engrescar-vos, compartir, xerrar, barrejar-vos, riure, ballar i conèixer encara més el nostre poble i la seva gent.
Hi sou tots convidats.
Visca Llerona i Visca la Festa Major!
Associació Festes Laurona.

Durant els dies 6, 7, 8, 9, 10 i 11 de Setembre actes infantils a tot drap, teatre, mags, jocs, acampada, super sopar i poquer … que més vols?

Descarrega’t ja el nou programa de la FESTA MAJOR a la nostra Web i marca-t’ho tot en el teu calendari.

Col·laboren amb la Festa Major de Llerona 2017:
Art del Bonsai
Agrupació de Defensa Forestal (ADF) Montseny-Congost
Club Esportiu Llerona
Consell del Poble de Llerona
La Casa de la Mestra
Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut
Patronat Municipal d’Esports
Penya Barcelonista Llerona

I els nostres Patrocinadors de la Festa Major!

Agraïm el suport i la col·laboració de totes les empreses i entitats per fer realitat aquesta Festa Major.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *