FESTA MAJOR LLERONA 2010, dies 4, 5, 8, 10, 11, 12 de setembre

“A dos llocs s’està bé, a casa vostra i aquí també”

Tot lleroní sap reconèixer la dita que resisteix el pas del temps gravat en una pissarra d’un dels llocs més bonics que tenim a Llerona.

I aquesta dita és la que des de la comissió de Festes Laurona us volem fer arribar a tots aquells que us hi apropeu aquests dies de Festa Major.

Aquest any ja cal que ens cordem el cintó, hi ha doble ració de Festa Major. Comencem el cap de setmana del 4 de setembre, per arribar a la festivitat de la Nostra Patrona, el dia 8, i finalitzem el diumenge, dia 12.

Durant aquests caps de setmana hem de fer rodolar les rialles i les alegries, llençar riera avall els maldecaps i les penes i participar en tots els actes que es realitzaran tant a l’espai del Consell com al Casal.

Apropeu-vos els de sempre i també, com no, aquells que fa poc heu vingut a Llerona, veniu a fer poble, a reunir-nos i gaudir-ne.

A tots els actes podeu participar sense que us hi inscriviu prèviament, llevat del sopar de la Festa Major, l’acampada familiar, el torneig de ping-pong i el taller infantil de bonsais per als quals haureu d’omplir els fulls que penjarem al bar del Consell.

Us agraïm per endavant a tots els qui col·laboreu i en especial al Consell de Poble, al Patronat de Cultura de l’Ajuntament de les Franqueses i a totes les Entitats de Llerona: Penya Barcelonista Llerona, Comunitat de Regants, Anar Marxant, Art del Bonsai, Club Esportiu Llerona i sense oblidar-nos de les empreses, particulars i tothom de Llerona i rodalies, que ens doneu aquest suport tan necessari.

Visca la Festa Major!
Visca Llerona!
Visca Catalunya!

Mes informació:

Descarrega el programa en PDF
Consulta el programa on-line en el nostre calendari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *