Quí es FESTES LAURONA

L’objectiu de Festes Laurona és seguir mantenint aquelles festes que els lleronins ens han anat oferint al llarg dels anys i nosaltres hem gaudit des de petits.

Aquesta és una entitat sense ànim de lucre, i està formada per un seguit de gent que fa avançar el carretó, però veritablement el mèrit se l’emporten tots aquells lleronins que col·laboren i gaudeixen de les festes del seu poble.

Com a actes remarcables al nostre calendari, cal destacar la Festa Major al setembre, una festa en la qual un no ve a mirar què es fa, sinó a ser actor principal a causa del caire participatiu dels actes. D’altra banda, la caminada popular, que es realitza cada segon diumenge de novembre, ja s’ha convertit en un clàssic en el seu 20è aniversari. Aquesta passejada permet al visitant conèixer aquest espai natural tan proper, ple de sorpreses i d’encants.

El nostre projecte de futur passa per gaudir amb el que fem, seguir fent poble i engrescar a aquells nouvinguts a què participin, ja sigui com a organitzadors, com a col·laboradors, o si més no, com a participants als actes organitzats.

Dades de l’entitat


Associació Festes Laurona

Tipus: Associació
Número d’inscripció: 34372 / 1
Data d’inscripció: 20/04/2007Adreça: Carrer Can Toni , s/n
Població: Llerona
Municipi: Les Franqueses del Vallès
Codi Postal: 08520
Comarca: Vallès Oriental
Provincia: Barcelona
Comunitat: Catalunya
Classificació general: Cultura
Classificació específica: CULTURALS DIVERSES
Telèfon: 93 849 39 39
NIF: G64491558

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *